Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kasvatus

Illusion kasvattaa tosiaan pääsääntöisesti cairnterriereitä, borderterriereitä sekä bordercollieita. Pentueita saattaa syntyä silloin tällöin, vähintään kerran vuodessa. Vanhemmiksi valitaan terveitä, hyvin kisoissa menestyneitä sekä luonteeltaan sopivia. Meillä on sekä kirjain- että teemapentueita. Pyrimme joka vuosi kasvattamaan vähintään yhden pentueen. 

Pentuja en mielellään luovuta pelkiksi kotikoiriksi, muutama kisatulos ei olisi pahitteeksi. BH-koe tulisi vähintään olla suoritettuna jossain vaiheessa koiran elämää. Ei ole väliä kisaako koira epävirallisissa tai virallisissa kisoissa. Luovutan pennun vain valmiisiin ja aktiivisiin virtuaalikenneleihin, poikkeustapauksissa myös talleihin. 
Toivoisin, ettei koskaan kävisi niin, että kasvattini katoisi bittiavaruuteen tai sen joutuu myymään eteenpäin. Jos niin tapahtuu, otan kasvattini takaisin tänne ja joko etsin sille itse uuden kodin tai pidän sen täällä.
Pennun tiedoissa tulee lukea sen syntymäaika, virallinen nimi, kasvattaja ja ainakin vanhempien nimet. Perustietoja ei saa muuttaa, mutta voit ikäännyttää pentusi miten tahdot. Pennun värimahdollisuudet tulevat yksinkertaisesti sen vanhemmista, joten otathan sen huomioon myös kuvaa etsiessä.

En pakota kertomaan kuulumisia säännöllisesti, mutta toisinaan olisi kiva kuulla, miten kasvattini on kotiutunut. Minulle ei ole pakollista ilmoittaa kaikkea kasvattiini liittyvistä asioista, mutta jälkikasvu suunnitelmista olisi mukava kuulla jo ennen pentueen syntymää. Jalostusoikeus tulee pennulle automaattisesti. Katso tarkemmat varausehdot pentueen sivulta.

Kasvattaja rekisteröi pennut!

Suunnitteilla 

A - pentue Rilla  Kapu (cairnterrieri) 2019
B - pentue Savu ♥ Falcon (bordercollie) 2019
C - pentue Lola ♥ Kapu (cairnterrieri) 
2019/2020
D - pentue Peto ♥ Mila (borderterrieri) 2020

Pentueet ovat vain suunnitelmia, joten niihin saattaa tulla vielä muutoksia, eikä ne välttämättä ole myöskään järjestyksessä. 

Syntyneet

Ei syntyneitä pentueita

 

           

            (c) david reid                                                      (c) Benjamin Golub

©2020 Virtuaalikennel Illusion - suntuubi.com